Sudbinski tarot

sudbina tarot

Dobrodošli na sudbinski tarot!

Simboli na tarot kartama povezuju se sa brojnim mitološkim arhetipovima, kabalom, numerologijom i astrologijom. Tarot kao neobjašnjivi mistični alat može opisati situaciju u kojoj se nalazimo, problematične segmente života, ali i ukazati na sve ono što nas očekuje na sudbinskom putu.

Na pitanja promjena, snova, ostvarenja želja, težnji, ali i mnoga druga, odgovor možemo pronaći kroz sudbinski tarot. Kao jedan od najzastupljenijih, sudbinski tarot nam omogućava da detaljno sagledamo vlastiti život, živimo u skladu i harmoniji, pronađemo odgovore na pojedine nedoumice i dobijemo smjernice kako najbolje iskoristiti mogućnosti koje će nam biti pružene u budućnosti.

Sudbinski tarot kao suptilna kombinacija simbola, energija i slika, pruža odgovore vezane za prošlost, trenutnu situaciju i sve ono što će u budućnosti biti ključno za naš život.

Sudbinski tarot je kombinacija simbola i brojeva:

Kroz kombinaciju simbola, slova i brojeva, sudbinski tarot otkriva ono što drugi ne mogu vidjeti. Svaka slika prikazana kroz sudbinski tarot osim ljepote svojih boja nosi određene brojeve čije su poruke vrlo mistične, precizne i imaju posebno značenje. Razmatrajući redne brojeve na kartama sudbinski tarot ukazano nam je na mnoge pojedinosti, koje su osim što su zanimljive ujedno i vrlo detaljne i upečatljive. Ovi su brojevi prisutni su na svakoj karti, a njihovo značenje i objašnjenje je sljedeće:

Sudbinski tarot-Mag 1. Tarot karta Mag sa numerološkom simbolikom broja jedan označava nove ideje i vrijeme produktivnosti. Broj 1 se veže na vitalnost, inicijativu, energiju Sunca i kreativno stvaranje. Ovo je broj potencijala koji sa sobom donosi nove ideje i prati osobu na putu uspjeha.

Sudbinski tarot – Visoka Svećenica 2.Tarot karta Visoka Svećenica sa numerološkom simbolikom broja dva odnosi se na duhovna načela. Broj 2 se veže uz Mjesec i intuiciju. Ovo je broj duše, ali i svega skrivenog negdje duboko u nama. Ovaj broj se odnosi i na rituale.

Sudbinski tarot – Carica 3. Tarot karta Carica sa numerološkom  simbolikom broja tri se veže uz prosperitet, rast, obilje, majčinstvo. Broj tri predstavlja rad, kreativno stvaranje i aspekt materijalnog. Ovaj broj je vrlo povoljan za ezoterična zanimanja.

Sudbinski tarot – Car 4. Tarot karta Car sa numerološkom simbolikom broja četiri se odnosi na pomoć, dobru karijeru, elemente sazrijevanja i mudrosti. Ovo je broj koji kroz sudbinski tarot predstavlja visoke ciljeve, ali i određenu vrstu izolacije u jednom dijelu života. Simbolizira i sponu sa duhovnošću.

Sudbinski tarot – Papa 5. Tarot karta Papa sa numerološkom simbolikom broja pet se veže uz aspekt religije, vjere i društveni status. Ovo je broj koji se kroz sudbinski tarot dnosi na komunikaciju, nove ideje, društvenost. Ukazuje na intergriranje u visoke društvene krugove preko prijatelja.

Sudbinski tarot – Ljubavnici 6. Tarot karta Ljubavnici sa numerološkom simbolikom šest ukazuje na aspekt ljubavi, romanse i seksualnosti. Kroz sudbinski tarot simbolizira druženje, društvenost i rad u većim institucijama. U poslovnom svijetu se odnosi na područje medicine i poslove vezane za školstvo.

Sudbinski tarot – Kočija 7. Tarot karta Kočija sa numerološkim  simbolikom sedam se odnosi na putovanja, zdravlje i selidbe, ali i neobične događaje. Kroz sudbinski tarot simbolira Više Ja, intuiciju, i naglašava važne događaje vezane za budućnost.

Sudbinski tarot – Pravda 8. Tarot karta Pravda sa numerološkom  simbolikom osam se nadovezuje na pitanja suda, pravde i materijalnog stvaranja. Broj osam odnosi se na materijalni aspekt života i karmu. Njen oblik simbolizira neprekidan dolazak dobara.

Sudbinski tarot – Pustinjak 9. Tarot karta Pustinjak sa numerološkom simbolikom devet predstavlja duhovnost, percepciju, mudrost i filozofiju. Karta sa ovim brojem kroz sudbinski tarot ukazuje na unutarnju snagu i integraciju koja će se steći kroz određenu mudrost.

Sudbinski tarot – Kotač sudbine 10. Tarot karta Kotač sudbine sa numerološkom simbolikom broja deset odnosi se na sudbinu i važna sudbinska događanja. Desetka je specifična, jer u sebi sadrži energiju rasta i beskonačnosti. Ovaj se broj povezuje sa velikim prevratima, neočekivanim događajima, karmom i pozitivnim iznenađenjima.

Sudbinski tarot – Snaga 11. Tarot karta Snaga sa numerološkom simbolikom broja jedanaest se nadovezuje na snagu, mentalnu izdržljivost i opstanak. Karta sa brojem jedanaest kroz sudbinski tarot ukazuje na razdoblje promjena, ali i neophodnost veće ustrajnosti.

Sudbinski tarot – Obješeni čovjek 12. Tarot karta Obješeni čovjek sa numerološkom simbolikom broja dvanaest označava karmičke utjecaje i teškoće. Karta sa brojem dvanaest kroz sudbinski tarot u sebi nosi simboliku dvojnosti, elemente svjetla i mraka. Broj dvanaest donosi brojne mogućnosti u polju karijere, ali i opasnosti.

Sudbinski tarot – Smrt 13. Tarot karta Smrt sa numerološkom simbolikom broja trinaest odnosi se na transformaciju, obnovu i regeneraciju u samom čovjeku. Ovo je karta važnih promjena koja inicira završetak jednog razdoblja i promjene koje su neizbježne.

Sudbinski tarot – Umjerenost 14. Tarot karta Umjerenost sa numerološkom simbolikom broja četrnaest ukazuje na ravnotežu kroz element umjerenosti. Karta sa brojem četrnaest kroz sudbinski se tarot također nadovezuje uz stvaralaštvo, umjetnost, velike talente i kreativnost.

Sudbinski tarot – Vrag 15. Tarot karta Vrag sa numerološkom simbolikom broja petnaest odnosi se na negativnu stranu i ukazuje na prisutnost poroka, loše sreće, zbunjenosti, opsesije i iskušenja. Karta sa brojem petnaest nadovezuje se uz želju pojedinca za slavom i dominacijom.

Sudbinski tarot – Kula 16. Tarot karta Kula sa numerološkom simbolikom broja šesnaest predstavlja opasnost od razaranja i negativnih utjecaja u obitelji. Broj šesnaest odnosi se na promjene u čovjekovom životu, moguće ozljede, kao i negativan utjecaj magije.

Sudbinski tarot – Zvijezda 17. Tarot karta Zvijezda sa numerološkom simbolikom broja sedamnaest ukazuje na neočekivanu pomoć koju će osoba dobiti, ispunjenje želja, vizije, inspiraciju i fleksibilnost. Broj sedamnaest predstavlja praktično ostvarivanje ciljeva, materijalna dobra i planove.

Sudbinski tarot – Mjesec 18. Tarot karta Mjesec sa numerološkom simbolikom broja osamnaest označava emociju, osjećaje, intuiciju, pomake, i aspekt eksperimentiranja. Broj osamnaest se, osim što simbolizira velike stvaralačke potencijale, odnosi na dezorjentaciju i obmanu.

Sudbinski tarot – Sunce 19. Tarot karta Sunce sa numerološkom simbolikom broja devetnaest predstavlja uspjeh, radost, motivaciju i sreću. Broj devetnaest je broj početka i kraja, broj velikih prekretnica u životu.

Sudbinski tarot – Sud 20. Tarot karta Sud sa numerološkom simbolikom broja dvadeset simbolizira liderstvo i uspjeh u karijeri. Može ukazivati i na problem gubitka posla. On se odnosi na elemente osjećajnosti, ali i mnoge zastoje na sudbinskom putu.

Sudbinski tarot – Svijet 21. Tarot karta Svijet sa numerološkom simbolikom broja dvadeset jedan ukazuje na visoke težnje, putovanja, nagrade i promjene. Broj dvadeset jedan manifestira se kroz naporan rad, dosta uspona i padova. Predstavlja i vječnu borbu dobra i zla.

Sudbinski tarot –Luda 0. Tarot karta Luda sa numerološkom simbolikom broja 0 odnosi se na mogućnosti i ukazuje na oprez sa odlukama. Nula označava vječitu potragu, dosta strastvenosti i snagu volje.

Nazovite naš sudbinski tarot od 0 -24 sata!